Serbian /Croatian/Bosnian Language

Grüss
Pozdrav,

Hier könnt ihr diskutiern auf ex-yu sprache/n

poz

[quote=“hauenhorst”]Grüss
Pozdrav,

Hier könnt ihr diskutiern auf ex-yu sprache/n

poz[/quote]
eh lol? sorry aber das musste sein ^^

@Miro: Ne mnogo :smiley:

eh ciao šta ima? :smiley:

cao i tebi miro:) nisi zaboravio naski a;)

muka mi na svabski pisat pa napravih da se moze diskutirat i malo na ex-yu to je dobro ili ne?

poz :wink:

naravno. ovi su svi dosadni do jaja, ipak nerazumu sta pricamo ako ih zaviklavamo :ps:

Ma ako Miro, zavitlavaj ih jer vidim na ovaj tvoj forum da trazu i zalu se non stop kao neke bebice oko hostinga ahaha. Ti vidim super sto imas ovaj hosting i ponosan sam na tebe jer kao ex yugo uspio si vidim dobru stvar za hosting. Samo tako naprjed sve ti najboje zelim i dobar uspjeh i nadam se napravit ces milione sa ovim. :hail:

pravim ja dosta keša sa drugim glupostima, a samo ovo je legalno :smiley:
jebiga, neka se žale, naučio sam da nemožeš da poslužiš svakok kako hoce. nije ni meni lako pa se borim i trudim. valjda neću ostati trudan.

ciao

pa tako je Miro. neces ni ostat trudan ne brini dok je love;) Uzalud je sve ako se covjek ne trudi onda nema rezultata. I probavam bas kao sto ti kazes bas sa nekim drugim glupostima da napravim lovu al slabo ide preko neta pa se razmisljam kako dalje…

poz i tebi !haue

Pozdrav za naseg coveka i glavnog administratora :wink:

milver,

Dobro nam došao na forum zemljak :bandit:

Miro sto mi nije aktivan sajt? Sta je u pitanju dosad je radio odlicno?
Pomagaj :slight_smile:

Moraš da postuješ internacionalne zakone, mi nemožemo da dozvolimo da nudiš filmove ili tekstove preko interneta koje su zaštiteni preko takvih zakona, posebno austriskih, gde se ovaj servis nalazi.

ciao

Ok hvala ti na brzom odgovoru,mada ja samo indeksiram filmove sto su na drugim serverima ali razumem,dali mogu preuzeti makar preko ftp sajt i beckup i da ga ocistim ako moze?

Naravno. Niko te netera odavde, samo molim te pazi šta radiš, da neispadnem ja kriv pa da najebem. Preko brovsera će ti biti stranica dostupna za pola sata.

ciao

Razumem te u potpunosti ali sajt se razradio super,ali mora se postovati to sto radis,sto bi rekli skidam kapu,ako ni indeksiranje nije dozvoljeno onda nemam reci,jer sam posto vidim ostale web stranice sa pravim domenom ja sam im ogromna konkurencija i pokusavaju me maci ali dako se snadjem u svakom slucaju tebi hvala

problem su bile tekstovi. isto ako prebacis link na neku drugu stranicu onda to isto nije legalno - da nema veze dali se to nalazi na nasim serverima ili na drugom. jebiga, nisam ja izmislio te zakone, i meni idu na k.

ciao

Moze onda savet posto si iskusniji sta mi konkretno predlazes sta da izbrisem?

Nezanima me nista posebno, sam gledaj malo da ti stranica nelici na nesto nelegalno i nemoj da linkujes koje filmove za skidanje od nasih ili druhig servera.

ciao

Ok hvala na savetu sad cu posto ima linkova za skidanje da ih uklonim,i posto sam kod vas mislim da ima oko dvije godine i prezadovoljan sam uslugom sto dajete za free,forum cu kompletan da izbrisem…

zasto forum? nije valjda da je pun takvih linkova? :unamused: